INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft feletti vásárlás esetén

MAGYAR FEJLESZTÉSŰ ÉS GYÁRTÁSÚ NATÚRKOZMETIKUMOK

FÜRDŐ- ÉS TESTÁPOLÁSI TERMÉKEK A TISZTA ÉS EGÉSZSÉGES BŐRÉRT

Kérdésed van? Hívj bátran az alábbi mobil telefonszámon:  +36-30/338-5935

Csokoládé-Mandarin Szappan
Csokoládé-Mandarin Szappan
2 390 Ft

Csokoládé-Mandarin Szappan

Összetevők
SODIUM COCOATE, SODIUM OLIVATE, AQUA, SODIUM CANOLATE, GLYCERINE*, SODIUM SHEA BUTTERATE, CITRUS RETICULATA PEEL OIL, KAOLIN (WHITE CLAY), THEOBROMA CACAO (COCOA) SHELL POWDER, CYMBOPOGON FLEXUOSUS (LEMONGRASS) OIL, LIMONENE*
*az elszappanosodás során keletkezik
**természetes illóolajok komponense

Aldeléna Csokoládé-Mandarin natúr szappan bio, magas minőségű paleolit kakaóval, vörös mandarin és egy kevés citromfű illóolajjal igazi exotikum a fürdőszobában.

A Csokoládé-Mandarin szappanunk igazi kényeztetés a bőrödnek és az érzékeidnek!

Ez a különleges szappan paleolit kakaóporral gazdagított, amely nemcsak csodálatosan gazdag színt és illatot kölcsönöz neki, hanem antioxidánsokban gazdag, tápláló hatásával is kiemelkedik. A kakaópor segít megőrizni bőröd rugalmasságát, miközben finoman tisztít és ápol.

A szappan frissítő és élénkítő illatát a mandarin és citromfű illóolajok kombinációja adja.

A mandarin illóolaj vidám, citrusos illata felpezsdíti a lelket, miközben gyengéden hidratálja és regenerálja a bőrt. A citromfű illóolaj nyugtató és frissítő hatása pedig segít ellazulni, miközben tisztító és antibakteriális tulajdonságai támogatják a bőr természetes egyensúlyának megőrzését.

Ez a szappan nemcsak az illatával, hanem krémes habjával és kényeztető összetevőivel is elvarázsol. Minden bőrtípusra ajánlott, különösen azoknak, akik szeretik a természetes, tápláló és frissítő szappanokat.

A Csokoládé-Mandarin szappanunk minden használatnál édes élményt nyújt, és bőrödet simává, puhává és illatossá varázsolja. Próbáld ki, és add át magad a csokoládé és citrusok felejthetetlen kombinációjának!

2 390 Ft
Details

A Csokoládé-Mandarin szappanunk egyedülálló élményt nyújt, amely egyszerre kényezteti a bőrt és az érzékeket. Ez a különleges kézműves szappan a természet legfinomabb alapanyagait ötvözi, hogy bőröd ne csak tiszta, hanem táplált és sugárzó legyen. Most engedd meg, hogy bemutassuk, miért olyan különleges ez a termék, és hogyan hatnak az összetevői a bőrödre.

Paleolit Kakaópor

A paleolit kakaópor nemcsak a szappanunk gazdag, csokoládés árnyalatát adja, hanem a bőröd számára is rendkívül értékes. A kakaópor antioxidánsokban gazdag, amelyek segítenek megvédeni a bőrt a szabad gyökök káros hatásaitól, lassítva ezzel az öregedési folyamatokat.

A paleolit kakaópor több mint 300-féle értékes alkotóelemből áll. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. Megtalálható benne a foszfor, a magnézium, a kálium, a réz, valamint az A, B1, B2, B6, B12, D- és E-vitamin is. A kakaóban található flavonoidok hozzájárulnak a bőr rugalmasságának megőrzéséhez és a kollagéntermelés serkentéséhez, így bőröd feszes és sima marad. Emellett a kakaópor gyengéden tisztítja a bőrt, eltávolítva a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket, miközben táplálja és puhává varázsolja azt.

Mandarin Illóolaj

A mandarin illóolaj friss, édes-citrusos illata azonnal feldobja a hangulatot, de ennél sokkal többet nyújt. Ez az illóolaj rendkívül gazdag antioxidánsokban, különösen C-vitaminban, ami segít megelőzni a bőr idő előtti öregedését, valamint serkenti a bőr természetes regenerációs folyamatait. A mandarin olaj emellett kiválóan hidratálja a bőrt, miközben könnyedén felszívódik, és nem hagy zsíros érzetet maga után. Enyhe antibakteriális és fertőtlenítő hatásának köszönhetően tisztán tartja a bőrt, és segít megelőzni a pattanások kialakulását. A mandarin olaj különösen jótékony hatású a száraz, irritált bőrre, mert megnyugtatja azt, és elősegíti a bőr természetes gyógyulását.

Citromfű Illóolaj

A citromfű illóolaj a szappanunkban egy igazi frissítő erő. Ez az illóolaj nemcsak felfrissíti a bőrt, hanem erőteljes tisztító és méregtelenítő hatással is bír. A citromfű kiválóan szabályozza a bőr faggyútermelését, így segít megelőzni a túlzott zsírosodást, miközben tisztán és egészségesen tartja a pórusokat. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt segíthet a bőrproblémák, például az akné vagy pattanások kezelésében, és csökkenti a bőrirritációt. Emellett a citromfű nyugtató hatású is, így kiválóan alkalmas stresszes, fáradt bőr megnyugtatására, és frissítő, tiszta érzetet hagy maga után.

Extra Szűz Olívaolaj

A szappan alapját képező extra szűz olívaolaj gazdag E-vitaminban és más antioxidánsokban, amelyek segítenek megvédeni a bőrt a környezeti káros hatásoktól és az öregedés jeleitől. Az olívaolaj kiváló hidratáló, amely mélyen behatol a bőr rétegeibe, hosszan tartó táplálást és puhaságot biztosítva. Emellett gyulladáscsökkentő hatású, így még az érzékeny bőr számára is ideális választás. Az extra szűz olívaolaj megőrzi a bőr természetes nedvességtartalmát, miközben segít helyreállítani annak védőrétegét.

Shea Vaj

A shea vaj a természet egyik legjobb bőrápolója, és a szappanunkban is kiemelt szerepet kap. Rendkívül gazdag zsírsavakban és vitaminokban (A, E, F), amelyek intenzíven táplálják és regenerálják a bőrt. A shea vaj kiválóan hidratál, megakadályozza a bőr kiszáradását, és segít helyreállítani annak rugalmasságát. Emellett gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, ami különösen előnyös lehet a száraz, irritált vagy ekcémás bőr kezelésében. A shea vaj gyorsan felszívódik, anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után, így bőröd bársonyos és sima lesz tőle.

A Csokoládé-Mandarin szappan nemcsak a bőrödet tisztítja, hanem mélyen táplálja és regenerálja is. A természetes összetevők – mint a paleolit kakaópor, mandarin illóolaj, citromfű illóolaj, extra szűz olívaolaj és shea vaj – kombinációja olyan szappant eredményez, amely kíméletes, mégis hatékony bőrápolást biztosít. Használata során nemcsak a bőröd lesz puha és ápolt, hanem az érzékeidet is elvarázsolja a csokoládé és a citrusok kellemes illata.

Engedd, hogy a Csokoládé-Mandarin szappanunk minden fürdés alkalmával kényeztessen, és add meg bőrödnek azt a luxust, amit megérdemel!

Info
Korosztály
20+
Bőrtípus
Zsíros bőrtípus
Weight
90 g/db
Így használd
A szappant tartsd víz alá, habosítsd fel, majd öblítsd le. Ezután rázd le a vizet a szappanról, majd helyezd egy olyan szappantartóba, amelyből ki tud folyni a víz és a szappan száradni tud a következő használatig. Ezzel meghosszabbítod szappanod élettartamát.
Illóolaj tartalma
vörös mandarin, citromfű
Opinions
Additional products